Predstavljanje i prijedlog za suradnju

Go down

Predstavljanje i prijedlog za suradnju

Postaj by shokrez on sub ruj 19, 2009 12:09 pm

Bok društvo, ja sam Krešimir iz Zgb, inaće vozim Alfu Mito, a na forum sam se registrirao kako bi vam iznio sljedeći prijedlog za suradnju:


Poštovani,


Ovim putem se javljam MINI CLUB-u kao istinskim ljubiteljima automobila, s prijedlogom za suradnju.


Naime, nedavno sam, potaknut zanimanjem i ljubavi prema automobilima, pokrenuo novi internet portal TESTvoznja.net, posvećen automobilima, specifičan i inovativan po  mogućnostima koje pruža korisnicima. Naime, oni  dobivaju priliku da testiraju  i pišu recenzije/testove  automobila, tj. portal im pruža mogućnost da u neku ruku postanu test vozači!

Omogućuje im da podijele svoje oduševljenje, ili pak kritiziraju automobile koje voze. Također, portal pruža vrijedan izvor informacija svakome tko kupuje automobile, jer su iskustva drugih ljudi najbolji i najrelevantniji izvor informacija o svakom modelu automobila.

Kako portal takve vrste ponajprije ovisi o korisnicima, javljam Vam se u nadi da će MINI CLUB, kao istinski ljubitelji automobila pokazati interes za stranicu navedene tematike.

S moje strane osobno, (tj. strane portala TESTvoznja.net)  postoji veliki interes za rad MINI CLUB-a, te njihovim okupljanjima, eventima i aktivnostima. Također, i sam sam član jednog od automobilističih fan klubova – Alfista.

Moj prijedlog sastoji se od uzajamnog partnerstva u kojem bi portal TESTvoznja.net ustupio medijski prostor MINI CLUBistima, te prenosio sve novosti, događanja i aktivnosti, unutar rubrike "FAN ZONA" na portalu TESTvoznja.net. Također, unutar navedene rubrike, nalazio bi se i link na portal MINI CLUB-a. Kako bi to izgledalo, već sada možete vidjeti na ovom na portalu TESTvoznja.net, u rubrici Fan zona

Kao što sam već naveo, stranica ovakve vrste ovisi o korisnicima. S obzirom da na forumu MINI CLUB-a prevladavaju istinski zaljubljenici u automobile, siguran sam da bi bili zainteresirani za portal TESTvoznja.net. Stoga, ono što bi Vas molio, kao Vaš dio suradnje, je da korisnici portala i foruma budu obaviješteni o postojanju stranice TESTvoznja.net, te isticanje logotipa stranice na vidljivom mjestu na portalu.

Nažalost, s obzirom da moja stranica nije projekt neke velike medijske kuće, nego se radi o tzv. "one man show-u", koji je pokrenut prvenstveno kao hobi, iz ljubavi prema automobilima, nisam vam u mogućnosti ponuditi sponzorstvo u vidu novčane kompenzacije, no nadam se da će Vam i predloženi oblik suradnje biti prihvatljiv.


U svakom slučaju, nadam se da ćete posjetiti stranicu i vidjeti o čemu se radi, te razmisliti o prijedlogu. Adresa je www.testvoznja.net


Eto, u nadi za pozitivnim odgovorom,


Lijep pozdrav,

e-mail: info@testvoznja.net

shokrez
Newbie

Broj postova : 1
Age : 33
Registration date : 19.09.2009

Korisnički profil

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.